30+ τυποι και μαρκες οχημάτων

Ενοικίασε το αυτοκίνητο διακοπών σου στην Κρήτη

Καλωσήρθατε στον ιστότοπο της εταιρείας Alianthos Cars για

Ενοικιασεις Αυτοκινητων στην Κρητη

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε χαμηλές τιμές και ειδικές προσφορές στο διαδίκτυο. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων για να καλύψουμε όλες τις μεταφορικές σας ανάγκες. Είτε χρειάζεστε αυτοκίνητο για ένα επαγγελματικό ταξίδι, είτε για οικογενειακές διακοπές, είτε απλώς για να μετακινηθείτε στην πόλη ή να εξερευνήσετε την Κρήτη, μπορούμε να σας καλύψουμε! Ο στόλος των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων μας περιλαμβάνει από μικρά αυτοκίνητα μέχρι πολυτελή οχήματα, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο όχημα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρουμε επίσης ευέλικτες επιλογές ενοικίασης, ώστε να μπορείτε να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για όσο χρονικό διάστημα το χρειάζεστε, είτε πρόκειται για λίγες ημέρες είτε για μερικές εβδομάδες.

Στην εταιρεία μας, είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας και τη δέσμευσή μας στην ποιότητα. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να απαντήσει σε κάθε σας ερώτηση και να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για τις ανάγκες σας. Καταλαβαίνουμε ότι η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι αγχωτική, γι' αυτό και κάνουμε τη διαδικασία ενοικίασης όσο το δυνατόν πιο εύκολη και χωρίς προβλήματα.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Κάντε κράτηση για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας σήμερα και ανακαλύψτε την ελευθερία και την ευκολία του να έχετε το δικό σας μεταφορικό μέσο!
Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η εταιρεία μας

Ο "Αλίανθος", είναι ένα λουλούδι που φυτρώνει στην αμμώδη παραλία του Πλακιά. Έχει τις ρίζες του στην άμμο και χρειάζεται τη θαλάσσια αύρα και το αλάτι για να αναπτυχθεί. Παρά τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, ο Αλίανθος ανθίζει στο τέλος του καλοκαιριού, διαδίδοντας το μήνυμα της ευημερίας ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες.

Ο Όμιλος “Alianthos Group” είναι μια οικογενειακή τουριστική επιχείρηση, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον ταχέως αναπτυσσόμενο τουριστικό κλάδο. Ιδρύθηκε από τον Ιωσήφ Βαρδάκη στον Πλακιά το 1975 και διοικείται μέχρι και σήμερα από τους γιους του, Κωνσταντίνο & Νίκο, προσφέροντας κορυφαίες λύσεις φιλοξενίας και κινητικότητας στον τουριστικό κλάδο.

Με υποκαταστήματα σε όλη την Κρήτη, τη Ρόδο & την Αθήνα και έναν στόλο άνω των 500 οχημάτων, η Alianthos Cars είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που προσφέρει βραχυχρόνιες ή μακροχρόνιες ενοικιάσεις οχημάτων για εταιρείες ή ιδιώτες & ευέλικτα προγράμματα που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση.

Οι κατηγορίες

Γιατί να επιλέξετε την Alianthos Cars

Η ομάδα

Η ομάδα της Alianthos Cars είναι μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που παθιάζονται με την παροχή άριστων υπηρεσιών. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, κάνουν τη διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτων πιο εύκολη από ποτέ, παρέχοντας αξιόπιστες απαντήσεις σε κάθε σας ερώτηση.

Ευελιξία

Η εταιρεία μας σας προσφέρει προσαρμοσμένα και ευέλικτα σχέδια ενοικίασης και ασφάλισης που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Οδική Βοήθεια 24/7

Ταξιδέψτε με το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι σας έχουμε καλύψει με την οδική βοήθεια 24/7. Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.

Μεγάλη Γκάμα Οχημάτων

Βρείτε το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς από τη μεγάλη γκάμα οχημάτων υψηλής ποιότητας που διαθέτουμε.

Ενοικιάσεις χωρίς προβλήματα

Η εταιρεία μας προσφέρει Απλές και εύκολες διαδικασίες - ξεκάθαρη πολιτική - χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Σημεία Εξυπηρέτησης

Διαθέτουμε πανω από 1ο γραφεία-σημεία εξυπηρέτησης στην Κρήτη, τη Ρόδο και την Αθήνα, ώστε να μας βρίσκετε σχεδόν παντού με ευκολία.