welcome to Alianthos rent a car and bike company
car rental profile
crete car hire special offers
car rental prices
bike rental prices
rental services
service points
rent a car or bike
contact us
tour in crete
useful links
 

Ontdek Kreta met Alianthos auto’s en motors/scooters

welcome to Alianthos Crete car hire and bike rental company
Welkom
ALIANTHOS Auto en Motor Verhuur Bedrijf heten u van harte welkom op een zonnig en prachtig Kreta, een eiland van unieke en overgetelijke ervaringen.

Wie zijn wij
We zijn een familiebedrijf, dat in Plakias, Kreta, in 1980 werd opgericht, strevend naar het verlenen van de diensten van hoge kwaliteit in de huur van auto's en motoren/scooters voor korte en of langere periodes aan bedrijven en particulieren.

We zijn gestart met 10 auto's en in zeer korte tijd was de kwaliteit van onze service, onze lage kosten en onze flexibiliteit bekend en erkend en brachten ons tot snelle groei.

Vandaag de dag (Heden) zijn we een van de grootste bedrijven op het eiland, met een vloot van meer dan 800 auto's en motoren/scooters, die we continu (regelmatig) uitbreiden en vernieuwen, aangepaste programma's en speciale aanbiedingen worden afgestemd om tot een oplossing te komen voor ieder zijn behoefte.

Waar kun je ons vinden
ALIANTHOS is er alles aan gelegen om uw vakantie op Kreta gedenkwaardig (blij , gelukkig) en relaxt te laten verlopen. U kunt onze kantoren vinden op maar liefst 8 service plaatsen over heel Kreta. (Plakias, Rethymnon, Chania, Damnoni, Frangkokastello, Kavros en Agia Galini).

Onze Concurrerende Voordelen
Lage prijzen - Services op niveau (peil): We bieden de meest concurrende prijzen op Kreta, omdat ons bedrijf is gebaseerd op moderne internationale communicatie systemen met een grote vloot aan auto’s en motoren. Met ALIANTHOS krijg je meer seizoens gerichte prijzen, persoonlijke (individuele) attentie en kwaliteit service. U zult geen betere combinatie vinden in prijs, kwaliteit en service als aangeboden bij ALIANTHOS.

Geen verborgen kosten: Onze prijzen zijn de laagste op de markt terwijl op dezelfde tijd is inbegrepen allerlei (een verscheidenheid aan) auto & motor/scooter verhuur services VOOR NIETS. Deze services, bij sommige andere bedrijven, zijn extra onkosten of gepresenteerd als service zonder kosten, maar verschijnen plotseling als bijgevoegde kosten op het eind van de dag.

Onze prioriteit is uw tevredenheid: Snelle en vriendelijke klanten service heeft onze hoogste prioriteit. Dit is ALIANTHOS verbintenis tot klantens tevredenheid. Een verbintenis waar je op kunt rekenen, dag in en dag uit.

Nieuwe, veilige voertuigen: Ons bedrijf kan u vele categories van nieuwe technische (technologische) auto's en motoren aanbieden, waarmee je kunt toeren overal op het eiland in veiligheid en (gemoedelijke) rust.

We kunnen zijn, overal waar u vraagt: OOnze staf zal uw keus van voertuig overdragen aan u op het vliegveld, uw hotel of waar het u schikt.

Rent a car in Crete

© 2004 - Alianthos Auto's en Motoren/Scooters
E.O.T. MHTE 10 41 E 00 81 00 731 00

Contact Ons: Telefoon: 0030 (28320) 31851 , email:info@alianthos-group.com
Voor Reserveringen: klik op het reserverings formulier
Web Design & Development
PNK & IIM
Alianthos Crete Luxury and Prestigious Cars
Speciale Auto aanbiedingen
car rental special prices and offers

VW Beetle Cabrio 1400cc

Waarom boeken bij ons!
Omdat wij aanbieden:
de laagste prijzen
ongelimiteerde kilometres
nieuwe technologische, veilige voertuigen
volledige uitgebreide verzekering
24 uurs assistentie over heel Kreta
GPS navigators
we kunnen zijn overall waar u vraagt
services zonder verborgen kosten
  lees meer ...
Speciale Motor/Scooter aanbiedingen
bike rental special prices and offers

Suzuki Katana
Week prijs: 110€
Extra dag: 16€

 
ENGLISH GERMAN FRENCH DUTCH ITALIAN česky